Hypotheek signalen

Je ontvangt een signaal als je kan besparen op je hypotheek

Hypotheeksignalen zorgt ervoor dat je altijd de voordeligste hypotheek hebt.

Er is een grote kans dat je te veel voor je hypotheek betaalt. Vaak komt dit doordat je een te hoge rente betaalt in combinatie met verborgen kosten in uw hypotheek, zoals verzekeringen.

Hypotheeksignalen heeft als doel om je de laagst mogelijke maandlasten aan te beiden. Daarom monitoren wij 24 uur per dag je bestaande hypotheek, niet alleen op rente, maar ook op voorwaarden zoals looptijd, vorm en fiscaliteit. Onze slimme software geeft jou en ons een signaal als je kan besparen op je hypotheek.

Met de hypotheeksignalen service ontvang je een signaal wanneer je kan besparen op je hypotheek. Dat scheelt je al snel duizenden euro's.

Hoe wij ervoor zorgen dat jouw hypotheek altijd up to date is

Wij bieden je een 24/7 hypotheekcontrole.
Dit doen we met behulp van landelijke data en geavanceerde software van De Nationale Hypotheekbond.
Wat kun je van deze hypotheekservice verwachten?

Dagelijkse check van je hypotheek

Elke dag verandert de hypotheekrente. Door deze rentes dagelijks met je huidige rente te vergelijken heb je altijd inzichtelijk of het voor je een geschikt moment is om een aanzienlijke besparing in de lasten te realiseren.

Dagelijkse vergelijking geldverstrekkers

Hypotheeksignalen.nl is 100% onafhankelijk en vergelijkt daarom bijna alle geldverstrekkers met elkaar. Ons doel is om je de laagst mogelijke maandlasten aan te bieden. Daarom controleren wij dagelijks alle mogelijkheden tot besparing.

Dagelijkse check overlijdensrisicoverzekering

Veel premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn de laatste jaren flink gedaald. De kans is daarom groot dat je hier fors op kan besparen. Dagelijks checkt hypotheeksignalen.nl of je hierop kan besparen.

Gratis check bij renteverlenging

Wanneer je lopende rentevastperiode wordt verlengd kan het voordelig zijn om te veranderen met je hypotheek. Ruim voor de verlenging doen wij een check en laten je weten wat verstandig is. Met deze informatie bespaart je al snel honderden tot duizenden euro’s per jaar.

Gratis woningwaarderapport

Met het woningwaarde rapport kan je rentekorting aanvragen bij je geldverstrekker, uiteraard helpen we je daarbij. Bezwaar maken tegen de woz, je overwaarde opnemen, de verkoopwaarde bepalen van je woning of gewoon naar kijken omdat je nieuwsgierig bent.

Verantwoord hypotheekrapport

Ons Verantwoord Hypotheek Rapport geeft een helder overzicht van uw situatie en of je hypotheek in een aantal scenario's (je huidige inkomen, overlijden, werkloosheid en/of bv. arbeidsongeschiktheid) verantwoord is. Een passende oplossing op basis van je persoonlijke wensen, doelen en situatie staat hierbij centraal.

Digitale kluis

Onze hypotheeksignalering is gebaseerd op jouw persoonlijke financiële gegevens. Ieder jaar vragen we je om je gegevens te actualiseren via de digitale kluis die we voor je aanmaken.

Pro-actief

Hypotheeksignalen.nl maakt gebruik van geavanceerde systemen en kan daardoor de kostprijs erg laag houden. Je betaalt ons €7,50 per maand voor het inregelen van je hypotheekgegevens en verzekeringen. Omdat wij pro-actief werken en je tijdig informeren over een te behalen voordeel vertrouwen wij er op dat we je dan een voorstel mogen doen maar verplichten je tot niets.

Samenwerking met de betere adviseur

Met Hypotheeksignalen.nl bent je optimaal beschermd tegen te hoge maandlasten. Je ontvangt een signaal en je adviseur doet de rest. Wij maken het je graag makkelijk.

Besparen op uw hypotheek kan echt

Wij bieden als enige in Nederland een complete hypotheekcontrole, gebaseerd op onze unieke signalen. Dag en nacht is ons rekencentrum bezig om voor u besparingen te signaleren, zodat je altijd weet of oversluiten naar een andere bank voordelig is.

Wij checken alle geldverstrekkers